top_banner
donuts

Tagatesse

Het meest bekende product met Tagatose is de suikervervanger Tagatesse. Deze suikervervanger is een uitkomst voor iedereen die graag lekker wil koken en bakken, maar liever geen gewone suiker wil gebruiken. Met Tagatesse kan naar hartelust gebakken worden, maar is ook als tafelsuiker een uitkomst. Tagatesse is temperatuurbestendig en dus uiterst geschikt voor het bereiden van suikervrije lekkere desserts en gerechten. Deze tafelzoetstof kan gebruikt worden in zowel koude als warme bereidingen: in warme dranken, op fruit, in yoghurt, kortom: in alles waarin u normaal ook gewone suiker doet!

Tagatesse is zeer gemakkelijk in gebruik en dosering: halveer de vereiste hoeveelheid gewone suiker door twee. Bijvoorbeeld 200g suiker in een cake vervangt u door 100g Tagatesse. De zoetkracht van Tagatesse is immers ongeveer twee keer zo hoog als die van gewone suiker. Bent u gewoon om twee lepeltjes suiker in uw koffie of thee te drinken, dan neemt u slechts een lepeltje Tagatesse. Heeft u het liever nog wat zoeter? Doe er gerust nog wat Tagatesse bij!

De voordelen van Tagatesse op een rijtje:

De 100% natuurlijke suikervervanger Tagatose vormt de basis van Tagatesse. Tagatose wordt verkregen uit lactose (= melksuiker) en is van nature ook aanwezig in bepaalde zuivel- en fruitsoorten. Het bevat zeer weinig calorieŽn (een caloriewaarde van amper 1,5 Kcal/g tegenover 4 Kcal/g voor gewone suiker), waardoor u niet moet vrezen voor die extra kilo?s.

Tagatose heeft bovendien een prebiotisch effect en genieten kan des te meer, zonder dat het invloed heeft op uw bloedsuikerspiegel! Of u nu diabeet bent, kampt met overgewicht of er gewoonweg een gezonde levensstijl op na houdt: Tagatesse is geschikt voor iedereen.

Tagatesse is te koop in allerlei vormen en verpakkingen. Voor koeken en bakken is de verpakking van 500 gram heel geschikt. Deze verpakking is ook handig als u Tagatesse als tafelsuiker gebruikt.

Inspiratie nodig voor lekkere recepten? Kijk dan op onze pagina Recepten voor heerlijke ideeŽn met Tagatesse.

Direct bestellen? Dat kan bij de Dieet webshop. Tagatesse en alle andere beschikbare producten met Tagatose altijd op voorraad.

Disclaimer: De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Dieet Support NL BV op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dieet Support Nederland kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Dieet Support NL BV is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van Low Carb dieten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Dieet Support Nederland kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.